Over ons

Dakbedekkingen vanuit Rotterdam in heel Nederland

Dakbedekkingen Vanuit Sliedrecht in heel Nederland

P.W.I. Dakbedekkingen B.V. in Sliedrecht heeft als werkgebied heel Nederland waar wij voor bedrijven en particulieren werkzaam zijn met het aanbrengen en repareren van dakbedekkingen van bitumen en EPDM. Als dakdekker hebben wij een ervaring van meer dan 48 jaar. Hierdoor beschikken wij over de juiste kennis en het vakmanschap om alle werkzaamheden tot in de puntjes te verzorgen.

EPDM dakbedekkingen

Voor platte en licht hellende daken zijn bitumineuze en EPDM dakbedekkingen zeer geschikt vanwege de grote betrouwbaarheid en zeer lange levensduur. EPDM heeft zeer aan populariteit gewonnen onder dakdekkers aangezien hier geen vuur aan te pas komt en er dus veilig gewerkt kan worden. Daarbij is EPDM door de vakman eenvoudig aan te brengen en door de samenstelling: Een (synthetische) variant van een natuurlijke rubbersoort is deze dakbedekking goed waterdicht en UV en ozon bestendig.

Een lekkage in een dakbedekking kan een enorme schade aan een interieur veroorzaken. Hierdoor is EPDM zeer geschikt als dakbedekking. Als u daar de te verwachten levensduur van meer dan 50 jaar aan koppelt dan begrijpt u de kracht van EPDM.

Bitumineuze dakbedekking

Ook wordt vaak bitumineuze dakbedekking aangebracht. Deze heeft enige nadelen ten opzichte van EPDM. Zo kan in de loop der tijd deze dakbedekking tekenen van veroudering gaan vertonen en ook craquleren. Ook de resistentie tegen UV straling en ozon is minder dan bij EPDM en de te verwachten levensduur is maximaal 25 á 35 jaar.

Bitumineuze dakbedekking is iets goedkoper per vierkante meter dan EPDM. Door onze ruime ervaring kunnen wij u goed adviseren over welke soort voor u de meest geschikte is. Welke het ook wordt u bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit materialen om problemen op termijn te voorkomen.

Uw dakdekker geeft garantie op dakwerken

Door onze nauwkeurige werkwijze bent u altijd verzekerd van een perfect eindresultaat. Klanttevredenheid voeren wij hoog in het vaandel en aangezien wij het ambacht van dakdekker goed beheersen durven wij gerust een garantie van 10 jaar te geven op alle nieuw aan te brengen dakbedekkingen. Ingeval van een reparatie van uw dakbedekking geven wij een garantie van 1 jaar.

Onze diensten
Uw dakdekker geeft garantie op dakwerken
Veelzijdigheid en concurrerende tarieven

Veelzijdigheid en concurrerende tarieven

24 uur per dag bereikbaar

Ook bent u altijd verzekerd van onze flexibiliteit en nazorg. Ingeval van calamiteiten kunt u ons van maandag tot en met zaterdag 24 uur per dag bereiken. De kosten van al onze werkzaamheden zullen u meevallen omdat wij geen hoge overhead kosten hebben. Naast onze werkzaamheden als dakdekker hebben wij ons ook bekwaamd in renovaties van daken. Vergane boeiboorden vervangen wij door nieuwe exemplaren.

Reparatie van uw dakgoot

Een lekkende dakgoot houdt het risico in dat het vocht doordringt in uw interieur. Deze repareren of vervangen wij voor u. Ook het vervangen van ondeugdelijk dakbeschot behoort tot de mogelijkheden. Kortom: Wij zijn een zeer ervaren en veelzijdige dakdekker. Zoekt u dus niet verder, u heeft ons tenslotte al gevonden.

Contact ons

Vraag een offerte aan

Bent u dus op zoek naar een ervaren dakdekker?

Wij verzorgen graag uw duurzame dakbedekking

Image

ADRESGEGEVENS

Geulstraat 39, 3363 HS Sliedrecht