Diensten

Image

Uw dakdekker in Sliedrecht Werkzaam in heel Nederland

Wij hebben ons in vele decennia gespecialiseerd in het aanbrengen, repareren en het onderhoud van bitumineuze en EPDM dakbedekkingen. Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren, bedrijven als VVE's. Voor grote projecten kunnen wij een beroep doen op onze hoog gekwalificeerde partners.

Het zwaartepunt van onze werkzaamheden als dakdekker is seizoengebonden. In het voorjaar bestaan de werkzaamheden uit zowel het aanbrengen van nieuwe dakbedekkingen als reparaties en onderhoud aan bestaande. Na de bouwvak werken wij voornamelijk voor aannemers met het verzorgen van dakbedekkingen voor nieuwe projecten. In de herfst bestaat het grootste deel van onze werkzaamheden als dakdekker uit onderhoud, kleine reparaties en het schoonmaken van hemelwaterafvoeren. Hierbij verwijderen wij organische materialen en losgeraakte minerale leislag uit dakgoten en doorvoeren.

Niet goed gereinigde hemelwaterafvoeren kunnen zorgen voor lekkages die behoorlijke schade in een interieur kunnen veroorzaken. Laat u dit reinigen vooral niet achterwege. Wij verzorgen het professioneel voor u.

Bitumineuze dakbedekking

Een bitumineuze dakbedekking is een bijzonder duurzame bedekking voor platte en licht hellende daken. De minimaal te verwachten levensduur is 10 tot 15 jaar. Deze kan aanzienlijk verlengd worden door jaarlijks onderhoud hieraan te laten uitvoeren. Onder gunstige omstandigheden kan deze wel oplopen tot 35 jaar. Een gebied met zeelucht of duinzand verkort bijvoorbeeld de duurzaamheid. De standaard garantie die wij geven is 10 jaar.

EPDM dakbedekking

EPDM is een synthetische variant van rubber. Dit maakt deze dakbekking resistent tegen de schadelijke effecten van UV-straling en ozon. Bitumineuze dakbedekking kan in de loop der tijd nog wel eens aangetast worden door de elementen en verschijnselen van veroudering vertonen. Dit is niet het geval bij EPDM dakbedekking. Door de goede weerstand tegen weersinvloeden is EPDM goed waterdicht en heeft een levensduur van meer dan 20 jaar.

Inspecties van het dak

Om vast te stellen of uw dakbedekking nog wel in goede staat verkeert voeren wij voor particulieren, bedrijven en VVE's ook dakinspecties uit. Hiermee worden gebreken ontdekt voordat deze kunnen ontaarden in problemen. Onze bevindingen worden samengevat in een rapport. Aan de hand hiervan adviseren wij u over de te nemen maatregelen.

Meer over ons
Inspecties van het dak
Stormschades aan dakpannen daken

Stormschades aan dakpannen daken

In ons onstuimige klimaat kunnen stormschades aan pannendaken optreden. Zijn uw dakpannen tijdens een zware storm beschadigd of weggewaaid, dan is het zaak om ons snel in te schakelen. Wij vervangen de gebroken of weggewaaide dakpannen zodat uw dak weer waterdicht is.

Bij alle werkzaamheden maken wij gebruik van materialen van gerenommeerde fabrikanten. Dit gekoppeld aan onze ervaring van 48 jaar staat garant voor vakwerk. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact op voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Contact ons

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan vandaag nog contact op voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Image

ADRESGEGEVENS

Geulstraat 39, 3363 HS Sliedrecht